Suolaiset

Pyttipannu

25.02.2011, herkkumaa

Pyttipannu:

5-6 perunaa

 5-6 / nakkeja tai makkaroita

Vähän: suolaa ja pippuria

sekaan:

Tomaattia

Paprikaa

OHJE:

Keitä perunat. Pilpo nakit/makkarat valmiiksi. Kun perunat ovat valmiit,odota hetki ja pilpo ne. (Kannattaa paistaa perunat jo aikaisemmin) Pilpo myös kasvikset valmiiksi.

Paista nakit/makkarat ja perunat pannulla. Lisää joukkoon kasvikset. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lautasille ja nauti!

Valmistusaika:

 


Yksi vastaus

  1. rainbow sanoo:

    Kiitoksia kommentista : ) Hei, laitappas tänne joku hyvä vege ohje, itse olen kasvissyöjä, niin voisin kokeilla jotain uutta ja maukasta : D Hienot sivut sinullakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *